اتحادیه اروپا برنامه‌ای برای ممنوعیت هوآوی ندارد-راهبرد معاصر
قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد

اتحادیه اروپا برنامه‌ای برای ممنوعیت هوآوی ندارد

شرکت هوآوی در حال حاضر دومین تولیدکننده بزرگ تلفن هوشمند در جهان محسوب می‌شود و پیشتر نیز فارغ از نگرانی‌های امنیتی فعلی به سرقت فناوری آمریکایی و تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران متهم شده بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که این اتحادیه برنامه‌ای برای ممنوعیت شرکت هوآوی چین در اتحادیه اروپا ندارد.

«فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درحاشیه نشست امنیتی آسیا در سنگاپور و در جمع خبرنگاران گفت که بروکسل برنامه‌ای برای تحریم هوآوی ندارد با اینحال مسائل فی مابین پیچیده و موضوعات متنوعی در روابط دو طرف از جمله تغییرات آب و هوایی و برنامه هسته‌ای ایران مطرح است.

 

شرکت هوآوی در حال حاضر دومین تولیدکننده بزرگ تلفن هوشمند در جهان محسوب می‌شود و پیشتر نیز فارغ از نگرانی‌های امنیتی فعلی به سرقت فناوری آمریکایی و تلاش برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران متهم شده بود.

 

ترامپ از یک سال پیش تا کنون به جنگ تجاری با چین دامن زده است. او همواره یکی از دلایل تلاش مستمر خود برای افزایش تعرفه واردات کالاهای چینی به ویژه در محصولات دارای فناوری بالا را پرداخت نکردن حق مالکیت معنوی محصولات و فناوری‌های به سرقت رفته از سوی شرکت‌های چینی عنوان کرده است. البته در مقابل، چین همواره این اتهام را رد کرده است.

 

از دو هفته پیش و همزمان با افزایش تنش اقتصادی میان آمریکا و چین، دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده با صدور دستوری خواستار ممنوعیت فعالیت شرکت چینی خدمات مخابراتی «هوآوی» در آمریکا شده بود.

 

ترامپ همچنین از ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا خواسته بود تا محدودیت‌های لازم را در برابر شرکت‌های خارجی که فعالیت‌های آنها به بخش زیرساخت و امنیت ارتباطات ایالات متحده آسیب می‌رساند و مخل امنیت ملی این کشور به شمار می‌رود، اعمال کند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار